NIEUWS 2018

16 april 2018:
Via Cas/Nakomelingen kan je meer info en foto's vinden van de pups van Cas!

13 april 2018:
3 Jaar geleden al weer... Ik ben zó trots en dankbaar dat alle pups uit dit bijzondere nest zulke mooie, gezonde honden zijn geworden!!! Alle baasjes van ons Baina nest: Gefeliciteerd met jullie Kanjers!


8 april:
Vandaag stond de jaarlijkse kennelwandeling in de Soesterduinen weer op de agenda, met daarna een prima verzorgde afsluiting door en bij Etha en Jaap (en natuurlijk ook Nika en Theo). Het was een zeer geslaagde middag, we hebben genoten!!!


15 maart:
Wat een geweldig nieuws!!!
Vandaag zijn de pupjes van Khiara en Cas geboren. Het zijn 9 gezonde pups, 6 reutjes en 3 teefjes. Op het eerste gezicht ook allen correct. Moeder en pups maken het goed. Dankbaar en blij dat de natuur weer zo iets moois heeft gegeven!



11 maart:
Nestreünie van Cas' eerste nakomelingen, bijna 20 weken oud. Zo leuk om te zien! 9 van de 12 pups waren aanwezig, Een mooi homogeen nest, en ze lijken allemaal op papa!


1 maart:
Het was nog niet eerder zó koud...dus gezwicht...Het was wel even wennen maar het werd gewaardeerd!


6 februari:
Mooi nieuws! 
Gisteren is er een echo gemaakt van Khiara en daarop is te zien dat ze drachtig is! Cas wordt rond 16 maart weer papa!!!

14 januari:
Wat een geweldig begin van showjaar 2018/prachtige afsluiter van showjaar 2017! Hier kan je eigenlijk  alleen maar van dromen.
Vandaag ben ik met Cas, op uitnodiging van de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland, naar de Hond van het Jaar Show 2017 geweest. Geen gewone show, dit zegt de RvB er over:

De Hond van het Jaar Show onderscheidt zich van andere tentoonstellingen, niet alleen doordat hier de top van de rashonden in Nederland aanwezig is, maar ook door de ‘glitter en glamour’. Het is traditie dat men zich feestelijk kleedt voor deze show en de honden tip-top worden voorgebracht. Dat gebeurt op het toneel, goed te zien voor iedere bezoeker. Net als topmodellen lopen deze tophonden op een catwalk. Zo kan de keurmeester het gangwerk beoordelen. Net als de honden zien ook de exposanten en keurmeesters er op hun best uit. Ook de techniek - in de vorm van spotlights en eigentijdse muziek - draagt haar steentje bij aan de feestelijke stemming.

En een feest was het: Cas werd als eerste (!) van de uitgenodigde Nederlandse ridgebacks geselecteerd voor de eindkeuring van zijn rasgroep en behoort daardoor tot de 6 beste honden van rasgroep 6 in 2017! (En goed beschouwd is hij dus de beste Nederlandse RR van 2017...)
Hier vind je het filmpje met Cas op de catwalk!

                                         

                                                                                                             
                                                                                                  Als 1e geselecteerd!

13 januari:
Afgelopen week heeft Cas Khiara uit Duitsland op bezoek gehad. Nu maar duimen dat het  zeer vruchtbare ontmoetingen zijn geweest! Rond 6 februari zal er een echo gemaakt worden.

4 januari:
Dag lieve papa Badru...we zullen je nooit vergeten...💖🌈
Lieve Ingrid, Helmut en Fabian, heel veel sterkte met het verlies van jullie grote vriend Badru. We denken aan jullie...

1 januari:


                              Happy New Year!