2008

19 augustus:
De website is zo ver klaar dat hij gepubliceerd kan worden. Een paar mensen wisten al eerder van de "site-in-wording" af en hebben er al wat van kunnen zien. Een aantal onderdelen ontbreken nog, daar wordt aan gewerkt. Zo wil Kees een mooie fotoreportage van Akin maken en op de Blog zullen bijzonderheden over met name Akin vermeld gaan worden. Want deze kanjer, daar draait het momenteel toch wel om....

22 september:
Ik weet eindelijk hoe ik links achter woorden/foto's kan verbergen. Dus kan ik weer flink aan de slag. Het fotoalbum wordt nu beetje bij beetje gevuld!

16 oktober:
Omdat inmiddels gebleken is dat Akin momenteel toch wel het middelpunt is, heeft hij vanaf nu zijn eigen pagina op de site gekregen zodat alle info over hem bij elkaar staat. Makkelijk voor diegenen die vooral in hem geïnteresseerd zijn.

7 december:
Groot nieuws: vandaag is Renske met Hilde voor het eerst gestart op een dressuurwedstrijd voor Friezen. En met succes! Dus voor herhaling vatbaar...De wedstrijdverslagen komen in de Blog te staan. Verder staat er op Hilde's pagina een tabel met de wedstrijdresultaten.