2011

1 januari:
We wensen alle bezoekers van onze website: Gelukkig nieuwjaar en alle goeds voor 2011!

16 januari:
Akin heeft zijn vuurdoop in de Kampioensklasse prima doorstaan: Er waren in Genk 5 kampioensreuen aanwezig, waaronder een aantal zeer bekende namen. Akin had er echt zin in en scoorde 3U. Hij hoort er dus terecht bij!!!

26 januari:
Eindelijk de Blog bijgewerkt...dat werd hoog tijd...

28 januari:
Vandaag is Faraa 2 jaar geworden. Hopelijk komen er nog heel veel jaren bij. We gaan er in elk geval voor!
(Haar kado was een lekkere warme jas, goed voor haar rug als het buiten koud is. Ze was er eerst niet zo blij mee, maar inmiddels heeft ze wel ervaren hoe fijn het is).

10 februari:
Een verdrietige dag...Een moeilijke en moedige beslissing....Wisteria is thuis rustig ingeslapen...

27 februari:
Afgelopen dagen zorgen gehad om Faraa, grote zorgen, maar het gaat nu gelukkig weer de goede kant op...
Verder vandaag naar de show in Hoogstraten geweest met Akin en Nova.

6 maart:
Faraa komt er gelukkig weer bovenop. Nu maar hopen dat een volgende keer heel lang weg blijft...
Akin (!!!) en Nova zijn naar de show in Groningen geweest.

17 maart:
Akin is jarig! Onze stoere knul en grote vriend is 4 jaar geworden.

18 maart:
Nova viert vandaag haar 1e verjaardag! Een mooi moment om voor haar een fotoalbum te maken met een overzicht van pup tot puber.

21 maart:
Showen is echt puur een hobby en kan soms verrassend leuk zijn!

27 maart:
De wintercompetitie Friezendressuur Zuid-Nederland zit er weer op. Renske is met Hilde in de M1 keurig op de derde plaats geëindigd.

30 maart:
Renske is met Hilde in Hulten goed van start gegaan in de M2: de 1e plaats én gelijk de eerste winstpunt!

28 april:
We hebben een nieuwe aanwinst, Davy, bedoeld als vriendje voor Hilde, het is een shetlanderhengstje van nu bijna 1 jaar oud.
Verder is.er weer gedressuurd, geshowd en gekeurd. En overal zijn foto's van gemaakt.
De belangrijkste was wel die van Nova's heupen: Ze heeft HD-A!

13 juni:
Nova was vandaag Supernova: ze behaalde op de clubmatch van BRRC een 1 Uitmuntend en werd vervolgens Beste Jeugdhond 2011!

2 juli:
Er is hier veel gebeurd de afgelopen weken, GTST is er niks bij, zeer binnenkort hoop ik de site bijgewerkt te hebben, maar hier toch alvast wel hét hoogtepunt: Akin is op de show in Echt NEDERLANDS KAMPIOEN geworden!!!


12 juli:
We zijn weer terug uit Parijs waar we een geweldig showweekend hebben gehad met prachtige resultaten voor de Nederlandse Ridgebacks, ook Nova heeft haar steentje bijgedragen!

13 juli:
Op sommige vragen krijg je geen antwoord...Gisteravond hebben we de vreselijk moeilijke beslissing moeten nemen om Hilde in te laten slapen. Haar nieren waren weer goed maar de pijn aan haar voet was te erg en genezing was uitzichtloos....Waarom toch, dit is zó oneerlijk...

16 juli:
Vanwege de toename van rare/vervelende berichten in het Gastenboek, is dat vanaf vandaag gesloten tot er een oplossing gevonden is om dit probleem te voorkomen. Jammer...

1 augustus:
Renske heeft een jong katje gevonden, in een doos langs een drukke weg. Dus hebben we hier weer gezinsuitbreiding gehad...

13 augustus:
Vandaag is Anne v.d.Slothoeve bij ons komen wonen, een mooie, stoere, friese hengst van 3 jaar, net zadelmak. Hopelijk het begin van jarenlang rijplezier!

12 oktober:
Nova is ED-vrij!!! Ze zeggen wel: 3x is scheepsrecht...Nou, in ons geval klopt het: Nova, ons derde teefje, is officieel gezond verklaard!

31 oktober:
Op de show in Leuven, België (30-10) wist Akin de kampioensklasse te winnen en werd reserve beste reu. Jammer dat reservepunten in België niet meetellen voor de titel maar we zijn daarom echt niet minder trots op onze lieve kanjer!

2 november:
Het is al weer een jaar geleden dat we te horen kregen dat Faraa helemaal niet gezond is...
Tot nu toe gaat het gelukkig best goed met haar. Het hele verhaal staat nu op de website bij Faraa's story.

28 november:
Er is de afgelopen weken weer hard gewerkt met de honden en paarden...met mooie resultaten!

6 december:
Tot onze grote spijt hebben we Akin vandaag, geheel onverwacht, vanwege ernstige gezondheidsproblemen moeten laten castreren...

17 december:
Renske heeft zich met Anne voor de finale van de Euro Friesian Cup weten te plaatsen. Geen eindplaatsing, maar we zijn trots!