Honden

Mede vanwege de ruimte rondom ons huis werd ons in augustus 1998 gevraagd of wij een hond wilden hebben. Ik wilde eigenlijk helemaal geen hond maar toen ik het verhaal er achter hoorde, begon het toch een beetje te kriebelen. Omdat het voor ons een onbekend ras was, ben ik eerst naar de bibliotheek gegaan voor info (we hadden nog geen internet). Vervolgens zijn we gaan kijken en de rest laat zich raden...

Op 2 augustus 1998 kregen we onze eerste Rhodesian Ridgeback!

De kenners weten dat het op zich geen gemakkelijk ras is, zeker niet voor beginners, maar we hebben nooit spijt gehad van deze beslissing en kunnen ons een leven zónder RR niet meer voorstellen. Ook voor ons geldt:

"A Ridgeback isn't just another dog.....it's a lifestyle!"

We hebben inmiddels onze 6e en 7e RR, Cas en Thibo (onze Nova-Boys, zonen van de veel te vroeg overleden Nova)  maar we vinden het leuk om ook iets over hun voorgangers te vertellen.

                                  Kevin en Samra (nr.1 en 2)                                              Akin, Faraa en Nova (nr.3,4 en 5)Thibo en Cas (nr.7 en 6)  

                                                                                                                 Joep (nr.8)                                                                                            

Op de volgende pagina's staan slechts een paar foto's, maar het Fotoboek staat er vol mee, neem er gerust eens een kijkje!