Nieuws 2019

27 februari:
Wat een geweldige week ligt er achter ons...
Op 20 februari zijn er 12 prachtige, gezonde pups van Janna en Cas geboren, 7 reutjes en 5 teefjes. Er zitten 3 livernoosjes bij. De dag erna zijn we naar Duitsland gereden om de 14 pups van Jalia (volle zus van Janna) en Cas te bezoeken. Wat een heerlijk, prachtig stel, inmiddels zijn ze 7 weken en wat doen ze het goed! . Ook krijg ik goede berichten over het nest van Zita en Cas, ook daar ontwikkelen de pups zich prima. Die zijn ondertussen ook al weer 3 weken. Vrijdag zijn we doorgereden naar Bindlach waar in het weekend een tentoonstelling was. Cas en Thibo hebben er beiden aan deelgenomen en hoe:
Thibo stond in een grote Open Klasse (12 reuen) en werd uiteindelijk 2e met een Uitmuntend en kreeg het RCAC (VDH).
Cas stond met 3 reuen in de Kampioensklasse en behaalde een 2 Uitmuntend met RCAC (VDH). Tevens werd hij reserve Beste Reu met RCAC (RRCD). Omdat nr.1 al VDH Kampioen is, wordt de RCAC (VDH) van Cas een volle CAC (VDH). Dat is zijn 5e en dus kon ik vandaag voor hem de titel Duits Kampioen VDH aanvragen!

6 februari:
Dat was leuk wakker worden vanmorgen...Een telefoontje dat Zita 11 mooie, gezonde pups heeft gekregen. Het zijn 6 reutjes en 5 teefjes. Mama Zita en haar pups maken het goed. We mogen weer trots zijn, ook op papa Cas!

2 februari:
Ook wij waren vandaag op de show in Eindhoven en wat deed Thibo het goed: 2U (uit 7) in de Open Klasse met een werkelijk prachtig rapport. Ook een ventje waar we trots op mogen zijn.


7 januari:
Vandaag opnieuw mooi nieuws: Zita en Cas krijgen pups. De echo liet zien dat Zita drachtig is, rond 8 februari zullen we meer weten...

3 januari:
2019 is voor ons heel mooi begonnen want vandaag zijn de pups van Jalia en Cas geboren. Het was een flinke klus voor mama Jalia: Er liggen maar liefst 10 reutjes en 4 teefjes gezond en wel in de werpkist. Dat ze allemaal maar mogen opgroeien tot mooie, gezonde honden!


1 januari: