26 mei:
De pups van Cas en Luna gaan al weer bijna naar hun nieuwe baasjes toe. Ze zijn ondertussen allemaal gezond verklaard. Ook met de pups van Cas en Ayumi gaat het goed en gelukkig is Ayumi weer helemaal opgeknapt en kan haar pups zelf weer verzorgen. De pups van Cas en Kaya groeien ondertussen als kool...

15 mei:
Omdat er nog steeds geen shows zijn, was er vandaag weer een aankeuring georganiseerd door RRCN. Ook Joep deed mee en hij wist zijn benodige Uitmuntend vanaf 18 maanden te behalen. Hiermee heeft hij aan alle eisen van het VFR van RRCN voldaan. We zullen wel zien wat de toekomst brengt. Zijn fokster heeft alvast een mooie collage van hem gemaakt!

9 mei:


Op 8 mei heeft Kaya aan maar liefst 14 mooie, stevige pups het leven geschonken. Het zijn 7 reutjes en 7 teefjes. Er zitten 6 livernoosjes bij.

Hiermee is het laatste nederlandse nest van Cas een feit want hij heeft nu het door RRCN maximaal toegestane aantal nesten op zijn naam staan. Maar wat een geweldige afsluiter is dit nest...Chapeau!
6 mei:
Gisteren ben ik naar het nest van Cas en Senna wezen kijken, wat een heerlijk dozijn pups!

Vandaag ben ik met Puck naar de pups van Cas en Luna geweest. Puck had al snel haar favoriet gevonden: Pretty Lady.


2 mei:
Lief en leed liggen steeds dicht bij elkaar...Helaas zijn er van het nest van Cas en Ayumi toch 2 livernoos teefjes overleden, zó jammer...Gelukkig doen de andere 9 pups het goed.

24 april:

Wederom is er puppygeluk te melden, nu in Duitsland. Na de nogal omslachtige 'coronaproof' dekking heeft Ayumi maar liefst 6 reutjes (1 livernoos) en 5 teefjes (3 livernoos) gekregen. Alle pups zijn levendig en gezond en mama Ayumi maakt het na 20 uur hard werken ook goed.

De pups van Cas en Luna doen het prima.

Volgende week ga ik de pups van Cas en Senna bewonderen, die vliegen al weer bijna uit. De nestinventarisatie van RRCN is al geweest en was zeer te spreken over de pups. Er was maar 1 kroonfoutje, de andere 11 pups zijn geheel correct.
18 april:
De pups van Luna en Cas zijn op 8 april geboren: 5 reutjes en 6 teefjes, 11 sterke en gezonde pups. Ze hebben allemaal een ridge, er zitten wel 7 multikroon ridges bij. Niet volgens de rasstandaard maar wel verrassend mooi om te zien. Een echt 'Corona nest' dus!

De pups van Ayumi worden deze week verwacht, ze heeft inmiddels een mooi rond en vol buikje!

Ook kreeg ik het geweldige bericht dat Kaya drachtig is. Er staan ons dus leuke, spannende tijden te wachten...

De pups van Cas en Senna groeien ondertussen voorspoedig op


21 maart:

De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen met daarin leuke feiten en nieuwtjes.
Op 16 maart zijn de pups van Cas en Senna geboren. Het zijn 4 reutjes en 8 teefjes (waarvan 1 livernoosje). Moeder en kleintjes maken het goed!
En diezelfde avond kreeg ik het heuglijke nieuws te horen dat alle inspanningen omtrent de dekking met Ayumi in Duitsland niet tevergeefs geweest zijn want Ayumi is drachtig!
Verder is Kaya op herhalingsbezoek geweest bij Cas. Als alles goed gaat, wordt dit Cas zijn laatste nest in Nederland. Hij mag nl. maximaal 15 nesten in Nederland hebben volgens het VFR van RRCN en dat aantal wordt met dit nest bereikt.5 maart:
Luna is drachtig, dus Cas en Luna krijgen weer pups! Duimen dat het minstens net zo'n mooi nest wordt als het 1e in 2018!

23 februari:
Je moet er wel iets voor over hebben (zoals een coronatest en 2x retourtje Duitsland) maar hopelijk leveren alle extra inspanningen en maatregelen vanwege corona wel een prachtig resultaat op...we gaan het zien! In 2018 had Cas een heel mooi nest met Jalia, nu als het goed is met haar dochter Ayumi.12 februari:
Vorig jaar had Cas een prachtig nest met Abby. Ruim 4 weken geleden heeft Cas haar mooie dochter Senna op bezoek gehad. Vanmiddag kregen we het mooie bericht dat de echo heeft bevestigd dat ze drachtig is. Dus weer een geweldig vooruitzicht op mooie pups!


10 februari:
Vandaag ben ik naar de pups van Thibo geweest. Een mooi stel, levendig en gezond. Dit weekend gaan ze al weer verhuizen naar hun nieuwe mandjes, wat gaat het toch snel...

8 februari:
Gisteren en vandaag is Luna bij Cas op bezoek geweest. Als alles goed gaat, wordt dit een herhaling van het mooie nest in 2018. We duimen alvast voor een goede afloop!


20 januari:
Vorige week heb ik de pups van Cas en Giesje bezocht, wat een heerlijk stel. Inmiddels zijn ze al weer uitgevlogen. En gisteren was ik bij de pups van Cas en Beau te vinden: 7 heerlijke, ondeugende rakkers bij elkaar. Ook die zullen binnenkort gaan verhuizen naar hun nieuwe baasjes. Zoveel blije mensen weer!

11 januari:
Afgelopen zaterdag zijn de ED foto's gemaakt van Joep, toch weer een spannend iets. Gelukkig kwam maandag de uitslag al:
ED-vrij! Zó blij mee. Nu nog 1x een U scoren en hij voldoet aan alle eisen voor de toekomst. We wachten het maar geduldig af.

1 januari: