20 april: Even bijpraten...
Op 9 april ben ik bij de pupjes van Joep en Kaya wezen kijken. Wat een heerlijk en mooi nest! Er zijn 3 pupjes met licht-offset kronen en verder zijn ze allemaal geheel correct. Zo blij mee. Alle pupjes zijn inmiddels verhuisd naar hun nieuwe baasjes.
Op 30 maart zijn de pupjes van Joep en Pheeby geboren: 4 reutjes en 8 teefjes. 3 Pupjes zijn ridgeloos, verder zijn ze op het oog correct, afwachten wat de nestinventarisatie er van vindt. Over een paar weken ga ik dit nest bezoeken.
Op 13 april had Joep na 4 maanden pauze weer een show, in Hazerswoude-Dorp. Hij deed het keurig, het leverde hem een 3U op. Tot mijn verbazing stond er op zijn keurrapport: 'Carries a bit too much weight today'...???
Eveneens op 13 april was het feest want ons Baina-nest werd 9 jaar; 8 van de 9 pups zijn er nog, waaronder onze eigen Thibo.

                     Thibo 9 jaar                                                                                     Pheeby met haar 12 pupjes                                                          

29 februari: Pheeby is drachtig van een flink aantal pups. Dit is vandaag via een echo bevestigd!

 

 

 

26 februari:  de pupjes van Kaya en Joep zijn vandaag geboren. Het zijn 3 reutjes en 7 teefjes. Allen met een mooie ridge. Mama Kaya en haar pups doen het goed! 

7 februari:
De RvB heeft vandaag de resultaten van de WOW-competitie 2023 officieel bekend gemaakt. In 2023 waren er maar liefst 234 deelnemende RR's op Nederlandse shows en wat ben ik trots op mijn ventje: Hij staat op plek 3! 

29 januari:
Afgelopen dagen heeft Joep wederom een leuk teefje op bezoek gehad. Duimen draaien dat het een vruchtbaar bezoek geweest is!

25 januari:
Mooi nieuws vandaag: de echo liet zien dat Kaya drachtig is. Zó leuk weer! 

  1 januari: